SlimmemeterPortal

SlimmemeterPortal.nl

De schoonste en goedkoopste energie is de energie die we niet verbruiken. Om goed in beeld te krijgen waar de besparingskansen liggen is helder inzicht in je energiegebruik daarom heel belangrijk. De SlimmemeterPortal maakt het je heel gemakkelijk. Het enige dat je nodig hebt is een slimme meter.

Inzicht

SlimmemeterPortal.nl leest de gegevens over je energieverbruik (gas en elektriciteit) uit van de slimme meter en zet deze om in overzichtelijke grafieken, waardoor je inzicht krijgt in je werkelijke energieverbruik. Je  hebt dagelijks toegang tot je verbruiksgegevens die nauwkeurig -elektriciteit per kwartier en gas per uur- worden weergegeven. Je kan  jouw verbruik vergelijken met het normverbruik op basis van je huistype, de omgeving en het totaal van alle woningen die zijn aangesloten op SlimmemeterPortal. Teruglevering van elektriciteit, die bijvoorbeeld wordt opgewekt met zonnepanelen, wordt ook in de portal zichtbaar gemaakt. Ook je sluimerverbruik wordt zichtbaar.

Onafhankelijk en eenvoudig

De portal werkt onafhankelijk van uw energieleverancier en is eenvoudig in gebruik te nemen. Ga naar SlimmemeterPortal.nl voor informatie over de inschrijfprocedure. De overzichtelijke layout is gemakkelijk te bedienen en toont uw verbruiksgegevens uitgedrukt in euro’s of in kWh’s voor elektriciteit en in kubieke meters voor gas.

  • SlimmemeterPortal.nl staat garant voor de beveiliging van uw gegevens. De aanmeldprocedure bestaat uit een aantal stappen die daarvoor zorgen.
  • Gratis en geen verdere voorwaarden aan verbonden.
  • De slimmeportal.nl software is beschikbaar voor Mac, PC of tablet.
  • Een demoversie kun je bekijken door in te loggen op de website met e-mailadres demo@slimmemeterportal.nl en wachtwoord “demo123”.