Online-huisdossier: Kan een Straatcoach mij helpen?

Online-huisdossier: Kan een Straatcoach mij helpen?

Een Straatcoach kan je helpen bij het invullen van je Online-huisdossier.

Geef dit aan in je persoonlijk profiel

Wil je graag hulp van een Straatcoach? Stuur een verzoek aan het SpaarGas team via het contactformulier, dan koppelen we je aan een straatcoach bij jou in de buurt .

Lastige vragen? De Straatcoach speelt ze door het Technieken team

Overigens weet een Straatcoach ook niet alles maar gelukkig kan hij/zij vragen namens jou stellen aan het Technieken-team. Bijvoorbeeld kan de Straatcoach een foto maken van je ketel en daarover een vraag stellen namens jou aan het Technieken team.

Planning

In 2021 is SpaarGas nog vollop in ontwikkeling. Dus kan het soms wat langer duren voordat een Straatcoach contact met je opneemt.

Zelf besparen in de woning

Download de presentatie ‘Zelf besparen in de woning’. Deze presentatie bevat een flink aantal handige tips hoe je zelf kunt besparen in je woning. Je Straatcoach kan hier toelichting op geven.

Voorbereiden invullen Online-huisdossier

Wil je hulp inroepen van een Straatcoach om je Online-huisdossier in te vullen? Dan is het handig om alvast de volgende gegevens als voorbereiding te verzamelen:

  • Gas- en electra verbruiksgegevens van de afgelopen jaren. Gegevens van de afgelopen 2 jaren is voldoende, meer jaren is beter;
  • Indien aanwezig: een lijst met installaties voor verwarming en koeling: merken, jaar van aanschaf, capaciteit; je kunt ook een foto van het apparaat maken met uw mobiel en dat bespreken met de Straatcoach op het Straat-event;
  • indien aanwezig: een lijst met isolatiemaatregelen die al in je woning zijn toegepast: vloerisolatie, muurisolatie, dakisolatie, dubbel glas en dergelijke.

Let op! Online-huisdossier is geen advies

Je Online-huisdossier is een moment-opname, om je woning zo goed mogelijk in kaart te brengen. Een bezoek van een Straatcoach en het invullen van je Online-huisdossier is nog géén advies!

Een ingevuld Online-huisdossier is cruciaal:

  • voor het SpaarGas-team om het beoogde aanbod, en de daarop gebaseerde collectieve inkoop, onderhoud en garanties te organiseren;
  • om een persoonlijk Energie advies aan te vragen via het SpaarGas-team (kosten €75); het SpaarGas-team organiseert dan een bezoek van een Energie-adviseur aan jouw woning. Je krijgt dan