SpaarGas Masterclass bij Cleantech Regio

De ontwikkelingen bij SpaarGas Ramplaankwartier blijven niet onopgemerkt. We worden vanuit tal van organisaties benaderd voor uitleg over het wijkinitiatief. Zo kregen we een uitnodiging van de gemeente Apeldoorn om een masterclass te geven. Het resultaat is dit filmpje waarin Sam de Guchteneire (beleidsmedewerker gemeente Haarlem) en Eelco Fortuijn (projectleider) een kort en bondige uitleg geven van het project:

De uitnodiging kwam vanuit de gemeente Apeldoorn, die vergelijkbare plannen hebben voor het aardgasvrij maken van woonwijken. Het interview werd gepubliceerd op de website www.cleantechregio.nl, een samenwerkingsverband waarin Apeldoorn en een aantal andere gemeenten in de regio werken aan een energieneutrale en duurzame economie en samenleving.

gerelateerde artikelen

SpaarGas in vogelvlucht

We maakten samen met de Gemeente Haarlem dit korte filmpje te ontwikkelen waarin projectleider Eelco Fortuijn het verhaal nog eens kort en krachtig uitlegt. Dé korte samenvatting om geïnteresseerden van binnen en buiten de wijk naar te verwijzen.